Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 23. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lyn marineret spidskål

1 citron
1 tsk. flydende honning
salt og peber
150 g spidskål

Kyllingbøf

½ dl krydderurter efter eget ønske
1 fed hvidløg
150 g kyllingeinderfilet
1 æg
1 spsk. hvedemel
2 spsk. havregryn
salt og peber
1 tsk. olie

Andet

1 skive rugbrød
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv skal fra citron og pres saften i en skål. Kom honning, salt og peber ved. Skær spidskål i helt tynde strimler og vend det i et par minutter i citronblandingen.
2
Hak kydderurterne fint og pres hvidløg
3
Hak kylling meget fint eller blend det i en minihakker. Bland det hakkede kyllingekød med krydderurter, hvidløg, æg, hvedemel, havregryn, salt og peber. Hvis farsen er for lind, så kom lidt mere havregryn i. Kom farsen på køl i 10 minutter. Form derefter 1 bøf.
4
Steg bøf i olie i 5-6 minutter på hver side til gennemstegt.
5
Smør rugbrød med flødeost og læg kyllingebøffen på.
6
Servér det højtbelagte rugbrød med lynmarineret spidskål til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingeinderfilet; æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel; rugbrød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; flydende honning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt