Spicy oksekød med hvidkål og gulerod
Vi elsker opskrifter, hvor maden passer sig selv i ovnen – og denne er ingen undtagelse. Udover at være nem at tilberede er denne ret også et godt alternativ hvis du er kørt fast i de sædvanlige familievenlige oksekøds-retter som lasagne og pasta med kødsauce. Her er oksekødet sammen med hvidkål og gulerødder blevet til en skøn onepot-ret, som du kan nyde sammen med ristet brød. Du kan også vælge at bruge oksekødsretten som fyld i pitabrød eller tortillawraps.
Spicy oksekød
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hvidkål; rødløg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Toastbrød, gerne fuldkorn |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; chiliflager; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen |
Frit: | Kogende vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |