Spidskålsret med kylling, kikærter og grønne ærter

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 2. januar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
2 fed hvidløg
200 g spidskål
1 dl krydderurter efter eget ønske
80 g kikærter, tilberedte
1 spsk. olie
100 g hakket kyllingekød 3-6 %
2 spsk. fløde, 38 %
100 g grønne ærter, dybfrost
1 knsp. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg.
2
Snit spidskål fint og hak krydderurterne groft.
3
Dræn kikærterne.
4
Opvarm en pande og kom olie på. Svits løg og hvidløg til det begynder at tage farve. Kom kyllingekødet ved og brun det.
5
Kom kikærter, spidskål, ærter og fløde ved og varm retten godt igennem til spidskålen er faldet sammen. Krydr med karry, salt og peber. Vend krydderurterne i retten.
6
Servér med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg; spidskål
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %; kikært, tilberedt
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt