Spinatfad med hytteost og krydderurtecrumble

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 4. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spinatfyld

2 skiver bacon
½ rødløg
50 g champignon, rå
200 g spinatblade, rå
½ dl fløde, 38 %
120 g hytteost

Topping

½ fuldkornsbolle
2 skiver ost, maks. 30+/17 %
1 dl krydderurter efter eget ønske
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær bacon i små stykker. Hak rødløg og champignon fint.
3
Svits bacon sammen med rødløg og champignon til det bruner. Vend spinat i til det falder sammen. Hæld fløde ved og krydr med salt og peber. Lad det koge lidt ind.
4
Kom spinatblandingen i et lille ovnfast fad. Læg derefter hytteost ovenpå.
5
Smuldr brødet og skær eller riv osten i små stykker. Hak krydderurterne groft. Mos brød, ost og krydderurter sammen med salt og peber.
6
Fordel toppingen ud over hytteosten og ovnbag retten i cirka 25 minutter.
7
Servér retten varm.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Bacon; hytteost; ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt