Steak med peberfrugtspyd og blomkål i karrysauce

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grøntsagsspyd

1 løg
1 peberfrugt
1 tsk. olie
salt og peber
½ tsk. chiliflager

Steak

150 g oksesteak
1 tsk. smør
salt og peber

Andet

¼ blomkål, rå
1 dl karrysauce 5 %, færdigkøbt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft eller varm din grill op.
2
Skær løg i kvarte og peberfrugt i tern. Sæt dem på spyd. Pensl med olie og krydr med salt, peber og chiliflager. Grill din spyd eller læg dem på bagepapir på en bageplade og steg dem i cirka 25 minutter i ovnen til de har taget farve og er blevet møre.
3
Steg oksesteak i smør eller grill den til den kernetemperatur, du ønsker. Krydr med salt og peber.
4
Del blomkål i buketter og kog dem i letsalatet vand i 3-4 minutter. Dræn vandet fra.
5
Varm karrysaucen og kom blomkålsbuketterne i.
6
Servér oksesteaken med peberfrugtspyd og blomkålsbuketter i karrysauce.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Oksesteak
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Chiliflager; salt og peber
Mælkedressing:Karrysauce 5 %, færdigkøbt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt