Stegt kotelet med pasta-spinatsalat og tomater

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 8. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pasta og grøntsager

80 g pasta, tørret
1 rødløg
1 squash, rå
3 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
100 g spinatblade, rå

Kød

1 spsk. olie
1 tsk. smør
250 g svinekotelet
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken og dræn vandet fra.
2
Skær rødløg og squash i tern og tomater i både. Hak hvidløg fint.
3
Varm en pande op med olie, og steg rødløg, hvidløg og squash i nogle minutter. Tilsæt spinat og steg til spinaten er faldet sammen. Vend tomaterne i.
4
Opvarm olie og smør og steg kotelet ved høj varm i 1-2 minutter på hver side. Skru ned for varmekilden og lad dem stege færdig i cirka 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
5
Vend de kogte pasta med de stegte grøntsager.
6
Servér kotelet med pasta-spinatsalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spinatblade, rå; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Svinekotelet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt