Stegt laks med spinat, tomat og fløde
Hører du til blandt dem, som ønsker at få mere fisk på gaflen, men finder det svært med både tid og inspiration, så led ikke længere. Her kommer en nem og simpel opskrift, som både sparer tid og penge. Ingredienslisten er nemlig kort, men derfor er der ikke sparet på smagen. Den stegte laks bliver serveret sammen med spinat, semi-soltørrede tomater, forårsløg og hvidløg tilsat en sjat madlavningsfløde. Dertil en portion kogte kartofler.
Kartofler
Grønt
Laks
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; forårsløg; semi-soltørret tomat |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |