Stegt laks med spinat, tomat og fløde

Hører du til blandt dem, som ønsker at få mere fisk på gaflen, men finder det svært med både tid og inspiration, så led ikke længere. Her kommer en nem og simpel opskrift, som både sparer tid og penge. Ingredienslisten er nemlig kort, men derfor er der ikke sparet på smagen. Den stegte laks bliver serveret sammen med spinat, semi-soltørrede tomater, forårsløg og hvidløg tilsat en sjat madlavningsfløde. Dertil en portion kogte kartofler.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 8. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler

130 g kartofler

Grønt

2 forårsløg
1 fed hvidløg
50 g semi-soltørrede tomater
1 tsk. olie
90 g babyspinat
½ dl madlavningsfløde 8 %
salt og peber

Laks

130 g fersk laks
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12-18 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra.
2
Snit forårsløg. Pil og hak hvidløg. Hak semi-soltørrede tomater groft.
3
Steg forårsløg og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Kom spinaten ved, og vend den rundt, til den falder sammen. Tilsæt semi-soltørrede tomater og madlavningsfløde, bring pandens indhold i kog, og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
4
Steg laks i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side alt efter tykkelsen. Krydr med salt og peber undervejs.
5
Anret laks på en tallerken sammen med kartofler og spinat, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; forårsløg; semi-soltørret tomat
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt