Stegt torsk med ærter, og gulerodssalat med æble og græskarkerner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt torsk og ærter

170 g torsk
salt og peber
20 g smør
100 g grønne ærter, dybfrost

Gulerodssalat

1 gulerod
1 æble
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
15 g græskarkerner

Dressing

30 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. dild
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Krydr torsk med salt og peber, og steg i smør i cirka 6-8 minutter. Kom ærter ved i de sidste par minutter af stegetiden.
2
Riv gulerod og æble, og vend det med citronsaft, sukker og græskarkerner.
3
Bland fraiche med finthakket dild, og smag til med salt og peber.
4
Sevér torsk med ærter, gulerodssalat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; gulerod
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Græskarkerner; smør
Smagsgivere:Citronsaft; dild; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt