Stegt torsk og couscoussalat med tomat, artiskok og avokado

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 9. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Couscoussalat med tomat, artiskokhjerte og avokado

80 g cherrytomater
100 g artiskokhjerter, i vand
½ peberfrugt, rød
¼ avokado
40 g couscous, rå
40 g salattern, maks. 30+/17 %
salt og peber
½ citron

Dressing

2 spsk. dild
1 dl yoghurt naturel
salt og peber

Stegt torsk

150 g torsk
1 tsk. smør
2 kviste frisk timian
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær cherrytomater i halve, artiskokhjerter i kvarte, peberfrugt i små tern og avokado i tern.
2
Kog couscous efter anvisning på pakken. Afkøl.
3
Vend couscous med tomat, artiskokhjerter, peberfrugt og salattern. Top med avokadotern. Krydr med salt, peber, citronsaft og -skal.
4
Hak dild groft. Rør yoghurt med dild, salt og peber, til en dressing.
5
Steg torsk i smør nogle få minutter på hver side, til den er mør. Krydr med frisk timian, salt og peber.
6
Servér stegt torsk med couscoussalat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Artiskokhjerter, i vand; cherrytomat; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Salattern, maks. 30+/17 % ; torsk
Håndfuld 4:Couscous, rå
Fedt:Avokado; smør
Smagsgivere:Citron; dild; frisk timian; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt