Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffel-porre stuving

100 g kartofler
1 porre
1 løg
20 g smør
1 spsk. hvedemel
1 dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber

Stegt fisk

150 g torsk
10 g smør
salt og peber

Tilbehør

½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl og skær kartofler i mundrette tern. Rens porre fri for jord og skær i skiver. Kog kartoffeltern i 6 minutter i letsaltet vand. Kom porrestykkerne ved og kog i yderligere 2 minutter. Dræn kartofler og porre fri for vand. Gem kogevandet i en beholder.
2
Hak løg fint.
3
Steg løg i smør i en lille kasserolle i cirka 1 minut. Drys mel over og rør til en samlet masse. Kom mælk og 2 deciliter af kogevandet fra kartofler og porre i og pisk til det begynder at koge og tykne. Vend de kogte kartofler og porre i. Lad det varme igennem og smag til med salt og peber.
4
Steg torsk i 2-3 minutter på hver side i smør. Krydr med salt og peber.
5
Servér den stegte torsk på en bund af kartoffel-porre stuvning. Læg citron ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; porre
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt