Stegte grøntsager og edamamebønner vendt i fløde serveret på oksemørbrad

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte grøntsager

1 ½ løg
1 ½ peberfrugt
8 asparges, grønne
10 g smør
1 spsk. olie
200 g edamamebønner, bælgede fra frost
1 dl fløde, 38 %
salt og peber

Kød

200 g oksemørbrad
1 tsk. smør
salt og peber

Topping

2 dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg og peberfrugt i strimler. Knæk den træede del af asparges og del aspargesene i mindre stykker.
2
Tilbered kødet: Opvarm en pande og kom smør på. Steg oksemørbraden i et par minutter på hver side og krydr med salt og peber. Lad kødet hvile mens du tilbereder grøntsagerne.
3
Opvarm en pande og kom smør og olie på. Svits løg og peberfrugt til de begynder at tage farve. Vend asparges og edamamebønner i. Kom så fløde ved og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
4
Hak eventuelt krydderurterne.
5
Læg grøntsagerne på en forvarmet tallerken og læg kødet ved. Pynt med krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; oksemørbrad
Fedt:Fløde, 38 %; olie; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt