Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. september 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte kikærter og grøntsager

1 porre
2 gulerødder
150 g kikærter, tilberedte
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 spsk. sojasauce
1 tsk. flydende honning
½ tsk. chiliflager
salt og peber

Topping

20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
½ pære
½ æble
1 lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens porre fri for jord og skær dem i skiver. Skræl gulerødder og skær dem i skiver eller lange strimler.
2
Dræn kikærterne fri for væde. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
3
Pres hvidløg i en skål. Kom olie, sojasauce, honning, chiliflager, salt og peber i. Vend så kikærterne i.
4
Steg kikærterne på en pande til de begynder at tage farve. Kom porre og gulerødder ved. Lad det hele stege i cirka 7-8 minutter til gulerødderne er ved at være møre.
5
Riv parmesan og skær æble og pære i små tern.
6
Servér de stegte kikærter og grøntsager med æble-pæretern og parmesanost på toppen. Læg halve lime ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; porre
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Håndfuld 4:Pære; æble
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Chiliflager; flydende honning; hvidløg; lime; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt