Stegte nudler med kalv, gulerod og peberfrugt

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g nudler, tørrede
1 fed hvidløg
150 g kalvekød
10 g olie
1 spsk. flydende honning
1 spsk. teriyaki sauce
1 spsk. sojasauce
1 gulerod
½ peberfrugt
½ løg
1 spsk. sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog nudlerne al dente, de må endelig ikke få for meget. Si vandet fra, og sæt dem til side.
2
Hak hvidløg og skær kødet i strimler. Steg hvidløg og kød i halvdelen af olien. Læg det på en tallerken.
3
Kom honning, teriyakisauce og soja på panden, og bring det i kog ved jævn varme.
4
Læg kødet tilbage på panden, og vend det jævnligt rundt, indtil marinaden tykner og samler sig om kødet. Tag panden af blusset, når kødet er dækket af saucen. Læg det på en tallerken.
5
Skær gulerod i tynde strimler, peberfrugt i skiver og løg i tynde både.
6
Varm den anden halvdel olie op i samme pande, og steg gulerødderne et par minutter. Tilsæt peberfrugt og løg.
7
Kom de kogte nudler og kødet i grønsagerne, og lad det hele stege et par minutter under omrøring.
8
Drys sesamfrø på retten ved servering.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Kalvekød
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Flydende honning; hvidløg; sojasauce; teriyaki sauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt