Stegte nudler med rejer, slikærter og peberfrugt

Her kommer en skøn og hurtig ret fra det asiatiske smagsunivers, hvor rejer, ægnudler og masser af grønt mødes på panden i en lækker og velsmagende forening. I den grønne genre er der her brugt en kombination af rødløg, slikærter, gulerod og peberfrugt, men brug endelig løs af de grøntsager, du nu engang har på lager. Retten får masser af smagsmæssig dybde takket være tilføjelsen af østerssauce, soja og hvid peber.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 4. september 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g ægnudler, tørrede
150 g tigerrejer, ferske fra frost
1 fed hvidløg
½ rødløg
½ peberfrugt
1 gulerod
75 g slikærter
1 spsk. olie
3 spsk. østerssauce
2 spsk. vand
1 tsk. sojasauce
1 knsp. peber, hvid
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog nudler efter anvisning på pakken, og skyl dem i koldt vand.
2
Optø rejer, og dup dem tørre.
3
Pil og hak hvidløg. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Skær peberfrugt i strimler. Skræl gulerod, og skær i tynde stave. Nip enderne af slikærter.
4
Steg hvidløg i olie i en wok eller på en stor pande, til det så småt bliver gyldent. Tilsæt rejer, og steg videre i 1 minut. Kom grøntsager ved, og steg videre i 2 minutter. Vend nudler i, tilsæt østerssauce og vand, og smag til med soja og hvid peber.
5
Anret på en tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt; rødløg; slikært
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Ægnudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; peber, hvid; sojasauce; østerssauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt