Stegte nudler med rejer, slikærter og peberfrugt
Her kommer en skøn og hurtig ret fra det asiatiske smagsunivers, hvor rejer, ægnudler og masser af grønt mødes på panden i en lækker og velsmagende forening. I den grønne genre er der her brugt en kombination af rødløg, slikærter, gulerod og peberfrugt, men brug endelig løs af de grøntsager, du nu engang har på lager. Retten får masser af smagsmæssig dybde takket være tilføjelsen af østerssauce, soja og hvid peber.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; peberfrugt; rødløg; slikært |
Håndfuld 3: | Tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Ægnudler, tørrede |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; peber, hvid; sojasauce; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |