Stegte ris med æg, grønkål og porre
Stegte ris med æg og grøntsager er en hel perfekt måde at forvandle en kedelig rest ris og nogle trætte grøntsager fra grøntsagsskuffen til en sund og mættende hverdagsret, der kan være klar på ganske kort tid – særligt, hvis du laver måltidet med kolde ris fra dagen før. Her får du opskriften på en vegetarisk udgave af den elskede asiatiske risret, der smager præcis som den skal – du kan naturligvis tilføje kød, for eksempel kylling eller oksekød, hvis du har lyst til det.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønkål, rå; gulerod; løg; peberfrugt, rød; porre |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Ris, kogte |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber; sojasauce; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |