Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Stegte ris med forskellige slags grøntsager og æg må være Sydøstasiens svar på biksemad. Her kommer der en karrykrydret udgave af den populære spise, og den er i ægte ‘stop madspildsånd’ en fremragende måde, hvorpå du kan luge ud i slatne grøntsager og eventuelle risrester fra køleskabets gemmer. De her stegte ris er nem, hurtig og nærende vegetarmad, og selv eventuelle kødelskere rundt om bordet vil næppe føle afsavn.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Ris, kogte |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; karrypulver; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |