Stjerneskud på salat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 spsk. rasp
1 spsk. fuldkornshvedemel
salt og peber
140 g fiskefilet, fersk
10 g smør

Tilbehør

1 håndfuld blandet salat
50 g rejer
¼ citron
2 tsk. lodderogn, uægte kaviar

Dressing

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
2 tsk. sød chilisauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland rasp og mel med lidt salt og peber og tryk fiskefileterne godt ned i blandingen, så de bliver paneret på begge sider. Smelt smørret på en varm pande og steg fiskefileterne.
2
Rør fraiche og chilisauce sammen, krydr med salt og peber.
3
Anret salatblade med de stegte fiskefileter på. Top med dressing, rejer, citronskive og eventuelt en teskefuld kaviar.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk; lodderogn, uægte kaviar; rejer
Håndfuld 4:Fuldkornshvedemel; rasp
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber; sød chilisauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt