
Svinehjerter i flødesovs med kartofler, porrer og gulerødder
Mormormad er elskede danske klassikere, der sender os tilbage til dengang, man lavede mad fra bunden af de råvarer, der var i sæson. Mange mennesker har i dag et lidt anstrengt forhold til indmad, og det er synd, for det smager virkelig godt. Opskriften på svinehjerter i flødesovs er en livret fra Suzy Wengels barndom, hvor mor Bente stod i køkkenet og lavede mad til familien. Nyd svinehjerterne med kartofler, porrer, gulerødder og rødbeder svøbt i skøn flødesovs.
Det skal du bruge
Hjerter i flødesovs
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; porre; syltet rødbede |
Håndfuld 3: | Svinehjerte |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; laurbærblad; madkulør; peber; persille; salt |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 2500 |
Fedt: | 31 g | 124 g |
Kulhydrat: | 41 g | 164 g |
Kostfibre: | 8 g | 32 g |
Protein: | 40 g | 160 g |