Vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager
Nyd en let og lækker ret med et asiatisk strejf. Her finder du opskriften på vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager. Kyllingen får en fantastisk smag takket være marinaden, hvor den kan ligge helt op til et døgn. Mindre kan heldigvis også gøre det – og du kan sagtens nøjes med at lade kødet trække i marinaden i en halv time, hvis tiden er knap, eller planlægningen er røget.
Det skal du bruge
Kylling og marinade
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; spidskål; squash, rå |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, Ris-fix |
Fedt: | Olie; sesamolie |
Smagsgivere: | Ahornsirup; chili; fiskesauce; frisk ingefær; hvidløg; salt; sojasauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 570 |
Fedt: | 22 g | 22 g |
Kulhydrat: | 53 g | 53 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 37 g | 37 g |