Wok med kylling, kål, porre og gulerod med nudler

Drøm dig for en kort stund hen til ferier under eksotiske himmelstrøg, når du sætter dig til bords for at nyde denne kylling og grønt i wok med nudler. Wokmad er nem og hurtig mad, som passer perfekt til travle dage, hvor du samtidig ønsker at sætte noget sundt og nærende på menuen. Noget af det bedste ved at tilberede mad i wok er, udover den hurtige tilberedningsmetode, muligheden for at få en masse gode grøntsager ind i kosten.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Wok

1 fed hvidløg
¼ spidskål
½ porre
1 gulerod
1 kyllingebryst
10 g olie
1 spsk. østerssauce
½ spsk. sojasauce
1 knsp. peber, hvid

Tilbehør

40 g nudler, tørrede
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak hvidløg. Snit spidskål, og skær porre i fine skiver. Skær gulerødder i tynde strimler.
2
Skær kylling i strimler.
3
Varm olie op i en wok og svits hvidløg, til det så småt tager farve. Tilsæt kyllingestrimler, og brun dem. Tilsæt resten af grøntsagerne, og steg videre ved høj varme, til kylling og grøntsager er tilberedte. Tilsæt østerssauce, vend det hele godt sammen, og smag til med soja og hvid peber.
4
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
5
Servér retten med nudler.

Tips og gode råd

Tip #1
Undlad så vidt muligt at stege grøntsagerne for længe. De må gerne have en smule bid.
Tip #2
Er du vild med stærk mad, kan du krydre retten med frisk eller tørret chili.
Tip #3
Drys eventuelt ristede cashewnødder over retten ved servering.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; porre; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; peber, hvid; sojasauce; østerssauce

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:545545
Fedt:18 g18 g
Kulhydrat:49 g49 g
Kostfibre:10 g10 g
Protein:41 g41 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt