Wok med oksekød, spidskål, gulerod, champignon og ris
Få en sanselig fest med denne her hurtige wok med oksekød, grønt og thai basilikum, som er en fryd for både øje og mund. Smagsnoterne fører dig i retning af det sydøstasiatiske køkken med brugen af både østerssauce og fiskesauce. Hertil kommer en håndfuld thai basilikum, som tilføjer både friskhed og en skøn aroma til retten. Her bliver wokretten ledsaget af ris, men du kan også nyde den med nudler, skulle du foretrække det.
Ris
Wok
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chilipeber; fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sukker; thai basilikum; østerssauce |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |