Panko french toast med stegt banan og bær

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panko french toast

1 fuldkornsbolle
1 æg
¼ dl fløde, 38 %
¼ dl vand
1 spsk. sukker
½ dl pankorasp
10 g smør

Tilbehør

½ banan
60 g bær
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær overfladen af top og bund på fuldkornsbollen - kun lige den yderste millimeter og kassér det. Del så fuldkornsbollen i halve.
2
Pisk æg, fløde, vand og sukker til en ensartet masse. Vend bollerne i æggemassen. Lad dem eventuelt ligge lidt i blød i æggemassen, så det suges ind i bollen. Vend dem så i pankorasp.
3
Steg i smør til begge sider af brødene er gyldne.
4
Skær banan på langs. Læg skiverne på samme panden og steg på begge sider.
5
Servér med bær og fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan; bær
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; pankorasp
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt