Yoghurtbowl med passionsfrugt, pistacienødder og pankodrys

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pankodrys

1 ½ dl pankorasp
20 g smør
2 spsk. sukker
1 nip salt
1 nip stødt kanel

Andet

30 g pistacienødder
2 passionsfrugter
4 dl yoghurt naturel
120 g hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom pankorasp, smør, sukker og salt på en pande og rist det hele til pankorasp har taget farve. Krydr med kanel. Lad blandingen køle af. Kom det, du eventuelt ikke skal bruge nu, i en lufttæt beholder.
2
Hak pistacienødderne.
3
Del passionsfrugt og skrab indholdet ud med en teske.
4
Servér yoghurt med passionsfrugt, pankodrys, pistachienødder og hindbær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær; passionsfrugt
Håndfuld 4:Pankorasp
Fedt:Pistacienød; smør
Smagsgivere:Salt; stødt kanel; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt