Bowl med grønkål, æg, rejer og karry-ingefærdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 4. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karry-ingefærdressing

30 g fraiche, maks. 9 %
30 g friskost, maks. 17 %
½ tsk. frisk ingefær
½ tsk. karrypulver
salt og peber
1 tsk. purløg

Bowl

50 g grønkål, rå
40 g cherrytomater
½ squash, rå
½ æble
50 g rejer
1 hårdkogt æg
50 g edamamebønner
½ avokado
30 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
50 g majs
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør fraiche og friskost sammen. Tilsæt revet ingefær og karry, og smag til med salt og peber. Pynt med klippet purløg.
2
Del grønkål, cherrytomater, peberfrugt, squash og æble i passende stykker.
3
Læg grøntsagerne i en skål sammen med rejer, æg, edamamebønner og avokado.
4
Drys mozzarella og majs på toppen, og servér karry-ingefærdressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; grønkål, rå; squash, rå; æble
Håndfuld 3:Edamamebønner; friskost, maks. 17 %; hårdkogt æg; rejer
Håndfuld 4:Majs
Fedt:Avokado; frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Frisk ingefær; karrypulver; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt