Græsk yoghurt med bærkompot og ristede mandler

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bærkompot

400 g blandede bær (friske eller fra frost)
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
1 nip salt

Andet

60 g mandler
8 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom bærrene i en kasserolle sammen med vand, sukker og salt. Lad det koge i cirka 10 minutter.
2
Hak mandlerne og rist dem på en pande, til de begynder at dufte og tage farve.
3
Hæld bærkompotten i et rent glas med låg og stil på køl. Gem mandlerne i en lukket beholder ved stuetemperatur.
4
Skal du have en portion med det samme, så anret 2 deciliter græsk yoghurt med en portion bærkompot og et drys af ristede mandler per person.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandede bær (friske eller fra frost)
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Salt; sukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt