Græsk yoghurt med kanelmysli og bær

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kanelmysli

30 g mandler
1 dl havregryn
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. smør
1 spsk. honning

Andet

100 g blandede bær (friske eller fra frost)
4 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler groft.
2
Kom mandler, havregryn, kanel, smør og honning i en skål. Bland grundigt. Kom blandingen på en varm pande og vend rundt i den, til blandingen begynder at tage farve. Afkøl på en tallerken.
3
Del eventuelt bær i mindre stykker.
4
Anret 2 deciliter græsk yoghurt med en portion kanelmysli og bær til per person.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandede bær (friske eller fra frost)
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Honning; stødt kanel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt