Grovbollepizza med pesto og parmaskinke

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fuldkornsbolle
1 ½ spsk. oliebaseret pesto
50 g savoykål
1 tomat
2 skiver parmaskinke
4 skiver ost, maks. 30+/17 %
salt og peber
tørret oregano
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Del bolle i halve, og tryk dem let flade. Smør pesto på begge skiver.
3
Snit savoykål fint og skær tomat i skiver.
4
Fordel savoykål, tomat, parmaskinke og ost på de to halvdele. Krydr med salt, peber og oregano.
5
Bag grovbollepizzaerne i cirka 10 minutter, til osten er smeltet.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Savoykål; tomat
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %; parmaskinke
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt