Osteomelet med skinke og forårsløg
Her får du en lille ret med stor smag – man kan næsten kalde retten for en umami-bombe. Hvis du bruger parmesanost bliver omeletten også sprød i overfladen. Men du kan også fint bruge en anden slags ost. Du kan variere fyldet og komme tomat eller andre grøntsager i. Hvis du er vegetar, kan du bruge tre æg i stedet for to æg, og undlade skinken.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg |
Håndfuld 3: | Lufttørret skinke; æg |
Fedt: | Parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 330 | 330 |
Fedt: | 23 g | 23 g |
Kulhydrat: | 2 g | 2 g |
Kostfibre: | 1 g | 1 g |
Protein: | 27 g | 27 g |