
Pastasalat med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater
Sæt en skøn og fyldig pastasalat på bordet med denne variant med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater i en cremet dressing på fraiche, mayonnaise og sennep. Pastasalaten er nem at lave, og så er den god at have med på farten – uanset om der står arbejde, strandtur eller skovtur i kalenderen. Du kan fint variere pastasalatens indhold efter det, du har ved hånden. Både kylling, tun, peberfrugt, agurk eller ost i tern er gode alternativer.
Dressing
Salat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; friskpillede ærter; radise |
Håndfuld 3: | Hytteost; kogt æg; skinketern |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |