Rejecocktail med asparges og brød
Tag med tilbage til de glade 1980’ere med denne skønne opskrift på rejecocktail med asparges og brød. Du kan drømme dig videre til tunmousse, fondue og citronfrmage, hvis du vil fortsætte ned ad Memory Lane. Nyd den klassiske rejesalat som forret eller som frokost en dag, hvor det skal være lidt ekstra lækkert. Kombinationen af rejer, dressing, dild og asparges vil gøre dig glad helt ned i maven. Spis din rejecocktail med et stykke ristet brød til.
Det skal du bruge
Rejecocktail
Dressing
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; asparges, fra glas eller dåse; salat |
Håndfuld 3: | Rejer |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbrød |
Fedt: | Fløde, 38 %; mayonnaise |
Smagsgivere: | Cayennepeber; citron; dild; engelsksauce; salt og peber; tomatpuré |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 530 | 1060 |
Fedt: | 29 g | 58 g |
Kulhydrat: | 33 g | 66 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 34 g | 68 g |