Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 6. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejemad

1 æg
100 g rejer
½ hjertesalat
1 skive rugbrød
10 g mayonnaise
salt og peber
¼ citron

Tilbehør

¼ agurk
1 pære
15 g hasselnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7 minutter, Hæld koldt vand på. Pil og del forsigtigt i halve.
2
Dræn rejer. Del hjertesalat i blade.
3
Smør rugbrød med mayonnaise og del eventuelt i halve. Læg salatblade på, derefter rejer og æg. Krydr med salt og peber.
4
Skær agurk i stave og pære i både.
5
Servér rugbrødsmadderne med agurk, pære og hasselnødder til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hjertesalat; pære
Håndfuld 3:Rejer; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Hasselnød; mayonnaise
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt