Rugbrød med tunsalat og urter

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

1 rødløg
1 dl krydderurter efter eget ønske
280 g tun i vand, konserves
120 g fraiche, maks. 9 %
20 g mayonnaise
60 g kapers
1 spsk. sennep
salt og peber

Andet

1 hjertesalat
2 skiver rugbrød
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg og krydderurter fint.
2
Dræn tun.
3
Bland rødløg, krydderurter, tun, fraiche, mayonnaise, kapers, sennep, salt og peber.
4
Læg salatblade og tunsalat på rugbrød.
5
Servér det højtbelagte rugbrød med friske krydderurter på toppen. Læg citron ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; rødløg
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citron; kapers; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt