Sandwich med tunsalat og agurk til
Er du på udkig efter en god og mættende frokost? Så prøv denne enkle sandwich, der er fyldt med en god portion tunsalat rørt af tun, fraiche, rødløg, salt og peber. Tunsalaten lægges mellem to stykker fuldkornsbrød (eller som her en fuldkornsbolle, der er skåret over) smurt med mayonnaise og pyntet med salatblade. Nyd agurkestave til. En enkel og mættende frokost, som du kan nyde både hjemme og ude.
Tunsalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; hjertesalat; rødløg |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |