Sandwich med tunsalat og agurk til

Er du på udkig efter en god og mættende frokost? Så prøv denne enkle sandwich, der er fyldt med en god portion tunsalat rørt af tun, fraiche, rødløg, salt og peber. Tunsalaten lægges mellem to stykker fuldkornsbrød (eller som her en fuldkornsbolle, der er skåret over) smurt med mayonnaise og pyntet med salatblade. Nyd agurkestave til. En enkel og mættende frokost, som du kan nyde både hjemme og ude.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 31. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

¼ rødløg
1 ds. tun i vand, konserves
30 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

1 fuldkornsbolle
20 g mayonnaise
½ hjertesalat
¼ agurk
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint. Dræn tun og bland med fraiche, rødløg, salt og peber.
2
Del fuldkornsbolle i halve og smør med mayonnaise.
3
Læg hjertesalatblade på underbollen. Kom tunsalaten på. Luk med overbollen.
4
Skær agurk i skiver eller stave.
5
Servér tunsandwich med agurk til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hjertesalat; rødløg
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt