Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

3 æg
90 g artiskokhjerter, i vand
¼ agurk
100 g spidskål
15 g oliebaseret pesto
30 g mandler
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 6-7 minutter til de er smilende. Læg dem i koldt vand. Pil dem og del forsigtigt i halve.
2
Skær artiskokhjerterne i både og agurk tynde strimler eller i tern. Skær spidskål i meget tynde strimler.
3
Vend spidskål med pesto.
4
Hak mandler groft.
5
Anret grøntsagerne i en skål eller dyb tallerken. Fordel fraiche på toppen og læg æg på. Drys mandler på og krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; artiskokhjerter, i vand; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Mandler; oliebaseret pesto
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt