Urteomelet med ost og hamburgerryg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Urteomelet

1 dl krydderurter efter eget ønske
1 rødløg
3 æg
salt og peber
10 g smør
3 skiver hamburgerryg
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover

Andet

100 g cherrytomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak krydderurter og rødløg fint. Skær tomater i mindre stykker.
2
Pisk æg sammen med krydderurter, løg, salt og peber.
3
Smelt smør på en varm pande og hæld æggemassen på. Lad den sætte sig i cirka 5-6 minutter.
4
Læg så hamburgerryg og ost på. Fold omeletten på midten til en halvmåne og lad den stege ved lav varme i cirka 5 minutter. Vend den undervjes.
5
Servér omeletten med tomater og friske krydderurter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Hamburgerryg; æg
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt