Bowl med pasta, pølser, salatost og grønt

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bowl

40 g pasta, tørret
80 g artiskokhjerter, i vand
80 g cherrytomater
½ squash, rå
¼ løg
65 g pølse
40 g salatost, maks. 30+/17 %

Andet

30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. ketchup
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken, og afkøl.
2
Skær artiskokhjerte i kvarte, cherrytomater i halve og squash i tern. Hak løget fint.
3
Skær pølse i tykke skiver, og rist dem på en varm pande. Skær eller smuldr salatost i mindre stykker.
4
Rør fraiche og ketchup sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
5
Bland en salat af pasta, artiskokhjerte, cherrytomat, squash, pølse, og drys løg og salatost på toppen. Servér dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Artiskokhjerter, i vand; cherrytomat; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Pølse; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Smagsgivere:Ketchup; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt