Æggesalat med edamamebønner og tomater

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. november 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

200 g edamamebønner, bælgede fra frost
4 hårdkogte æg
75 g sukkerærter
2 tomater
2 dl frisk basilikum
10 g hasselnødder

Dressing

2 dl skyr naturel
1 tsk. sukker
2 tsk. sennep
1 knsp. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø edamamebønnerne ved at ovehælde dem med kogende vand. Dræn dem fri for vand.
2
Del æg i mindre stykker og skær sukkerærter i tynde skiver og tomat i både.
3
Hak basilikum og hasselnødder.
4
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
5
Vend edamamebønner, æg, sukkerærter og basilikum med dressingen.
6
Servér æggesalaten med hasselnødder og tomater på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Sukkerært; tomat
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; hårdkogt æg; skyr naturel
Fedt:Hasselnød
Smagsgivere:Frisk basilikum; karrypulver; salt og peber; sennep; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt