Sprød kyllingesalat med cherrytomater og mandler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 hønsekødsbouillon, terning
4 dl vand
2 kyllingebryst
100 g cherrytomater
1 hjertesalat

Dressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. sennep
salt og peber

Topping

30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom bouillonterning og vand i en gryde og bring det i kog. Kom kyllingebrysterne i og lad dem koge i cirka 10-12 minutter, til de er kogt helt møre. Lad dem afkøle let og skær i tern eller skiver.
2
Del cherrytomater i halve eller kvarte. Del hjertesalat i blade.
3
Hak krydderurter fint og mandler groft.
4
Pres hvidløg i en skål og rør det sammen med olie, sennep, krydderurter, salt og peber.
5
Anret hjertesalat, cherrytomater og kylling i en skål. Fordel dressingen over.
6
Servér med mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; hjertesalat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Hvidløg; hønsekødsbouillon, terning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt