Frikadellemad med avokado og syltede rødløg
Vi elsker ny inspiration til frokostbordet og madpakken. Den klassiske frikadelle kommer her i nyt og frækt selskab med både avokado og syltede rødløg oven på et stykke rugbrød med mayonnaise og salat. Måske en kombination, du ikke selv ville have vovet dig ud i, men ikke desto mindre en sammensætning, der går op i en højere og meget smagsfuld enhed. Vi gætter på, at denne frikadellemad hurtigt vil blive en favorit, når du skal vælge smørrebrød.
Det skal du bruge
Syltede rødløg
Frikadellemad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; bolsjebede eller rødbede; rødløg |
Håndfuld 3: | Frikadelle, færdigkøbt |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Avokado; mayonnaise |
Smagsgivere: | Eddike; sorte peberkorn; sukker |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 26 g | 52 g |
Kulhydrat: | 68 g | 136 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 24 g | 48 g |