Rugbrød med roastbeef, remoulade og ristede løg dertil gulerodssalat

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 29. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gulerodssalat

2 gulerødder
1 æble
¼ dl fløde, 38 %
30 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sukker
1 nip salt

Rugbrødsmadder

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
4 skiver roastbeef
2 tsk. remoulade
2 spsk. ristede løg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv gulerod og æble. Vend det med fløde, friache, sukker og salt. Kom det i en lille skål.
2
Smør rugbrød med smør og del i halve.
3
Læg roastbeef på. Top med remoulade og ristede løg.
4
Servér rugbrødsmadder med gulerodssalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; æble
Håndfuld 3:Roastbeef
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Fløde, 38 %; remoulade; ristede løg; smør
Smagsgivere:Salt; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt