Snobrødspølser, til børn og unge

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pølsespyd

130 g pølse
35 g pizzadej

Kartoffelsalat

100 g kartofler
¼ løg
100 g gulerødder
130 g grønne bønner
50 g peberfrugt, rød
20 g forårsløg

Dressing

10 g olie
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. barbecuesauce
1 drys chili

Snacks

50 g jordbær
25 g frugtstang
20 g ristede kikærter, industrielt fremstillet
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt halve eller hele pølser på pind og skær en spiral omkring pølsestykkerne, ikke helt igennem.
2
Rul dejen ud til en lang pølse.
3
Tryk pizzadej i spiralen i pølserne og bag pølserne ved 200 grader i 12-15 minutter, til brødet er gennembagt.
4
Skær kartoffel i skiver og løg i tynde både.
5
Skær gulerod i stænger og damp dem sammen med bønnerne i 5 minutter i kogende vand og afkøl.
6
Snit forårsløgene fint og skær peberfrugt i tynde strimler.
7
Rør olie, hvidvinseddike, barbequesauce og chili sammen til en dressing.
8
Vend dressingen sammen med kartoffel, løg, gulerod, bønner, peberfrugt og forårsløg.
9
Pak frugtstang, jordbær og ristede kikærter, så de kan spises i løbet af dagen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne bønner; gulerod; jordbær; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Pølse
Håndfuld 4:Kartoffel; pizzadej
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; hvidvinseddike
Nydelseselementer:Barbecuesauce; frugtstang; ristede kikærter, industrielt fremstillet
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt