Bananpandekager med revet gulerod og æble

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bananpandekager med revet gulerod

1 stk. banan
1 æg
1 dl mælk, maks. 3,5%
1 knsp. salt
35 g hvedemel
1 dl havregryn
1 tsk. vaniljesukker
10 g smør

Tilbehør

1 æble
2 gulerødder
120 g skyr naturel
1 drys stødt kanel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Mos bananen og tilsæt æg, mælk og salt.
2
Rør mel, havregryn og vaniljesukker i, til du får en lind dej.
3
Smelt smørret på en varm pande.
4
Fordel dejklatter på panden med en spiseske, glat dem ud til en passende størrelse. Pandekagerne tilberedes i to eller tre omgange, alt efter hvor stor panden er. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
5
Skær æblet i skiver og riv guleroden.
6
Anret pandekagerne med æble, gulerod, skyr og kanel.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan; gulerod
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel; æble
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt; stødt kanel; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt