Bløde hokkaidopandekager med mandler

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

30 g mandler
200 g hokkaidomos
2 æg
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
1 ½ dl havregryn
½ dl hvedemel
1 spsk. honning
1 tsk. kardemomme
1 knsp. stødt ingefær
1 nip salt
10 g olie
10 g smør

Topping

1 ½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
3 tsk. honning
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler groft.
2
Bland mandler, hokkaidomos, æg, græsk yoghurt, havregryn, hvedemel, honning, kardemomme, ingefær og salt til en ensartet dej.
3
Opvarm olie og smør ved mellem varme i en pande og steg små pandekager cirka 6-7 minutter på hver side.
4
Servér pandekagerne med græsk yoghurt til. Top med honning.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaidomos
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel
Fedt:Mandler; olie; smør
Smagsgivere:Honning; kardemomme; salt; stødt ingefær
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt