Kærnemælkspandekager med rabarberkompot
Det er svært at holde de lækkersultne fingre fra disse små og indbydende pandekager, der er bagt med kærnemælk. Og det er nok det værste ved dem – at det er svært ikke at prøvesmage undervejs. Vi beklager på forhånd! Til gengæld lover vi dig, at du vil sprede glæde og smil i hele familien, når du sætter sådan en stak fristelser på bordet sammen med sød og frisk rabarberkompot og hakkede mandler. Brug også kompotten sammen med yoghurt eller skyr.
Det skal du bruge
Rabarberkompot
Pandekager
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rabarber |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornshvedemel; hvedemel |
Fedt: | Mandler; smør |
Smagsgivere: | Salt; sukker; vaniljesukker |
Mælkeprodukter: | Kærnemælk |
Frit: | Bagepulver; vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 590 | 1180 |
Fedt: | 21 g | 42 g |
Kulhydrat: | 75 g | 150 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 21 g | 42 g |