Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Du kender helt sikkert øllebrød, der er kogt med hvidtøl og brun farin. Her får du opskriften på en anden lækker grød med rugbrød, hvor brødet er kogt sammen med havregryn til en blød og cremet grød rørt med vand, honning og et nip salt. Ligesom ved den traditionelle øllebrød topper vi også rugbrødsgrøden med flødeskum og friske bær. Smagsmæssigt passer disse elementer perfekt sammen. Nyd din rugbrødsgrød til morgenmad med de bær, du bedst kan lide.
Rugbrødsgrød
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandede bær (friske eller fra frost) |
Håndfuld 4: | Havregryn; rugbrød |
Fedt: | Fløde, 38 % |
Smagsgivere: | Flydende honning; salt |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |