Skyrtrifli med nødde-havreknas og bær

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Nødde-havreknas

10 g hasselnødder
10 g mandler
10 g smør
1 spsk. honning
1 dl havregryn
½ tsk. kardemomme
salt

Andet

2 ½ dl skyr naturel

Topping

1 dl ribs
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hasselnødder og mandler groft.
2
Smelt smør og honning på en pande. Kom havregryn, hasselnødder og mandler på og rist blandingen til den begynder at tage farve. Krydr med kardemomme og salt. Lad blandingen afkøle på en tallerken.
3
Fordel lagvis skyr og nødde-havreknas i et glas.
4
Servér med ribs på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Ribs
Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Hasselnød; mandler; smør
Smagsgivere:Honning; kardemomme; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt