Ymer med hindbær og rugbrødsdrys

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 29. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsdrys

3 skiver rugbrød
45 g mandler
2 spsk. brun farin
1 nip kardemomme
1 nip salt

Tilbehør

6 dl ymer
130 g hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær rugbrød i tern og kom dem i en foodprocessor eller minihakker sammen med mandler, brun farin, kardemomme og salt. Kør det til massen er finthakket.
3
Spred blandingen ud på bagepapir på en bageplade. Bag det i ovnen i 10-15 minutter til det er sprødt. Lad det afkøle og opbevar i et glas med luftæt låg.
4
Anret ymer i en skål eller i et glas og kom ymerdrys på. Pynt med hindbær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær
Håndfuld 3:Ymer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Brun farin; kardemomme; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt