Paneret blomkål med sprød salat

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paneret blomkål

300 g blomkål, rå
2 spsk. purløg
1 æg
2 spsk. mælk, maks. 3,5%
1 spsk. hvedemel
¾ dl rasp
salt og peber

Andet

2 spsk. hollandaisesauce
1 håndfuld blandet salat
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær blomkål i mundrette buketter. Hak purløg.
3
Bland æg, mælk, hvedemel og halvdelen af raspen til en tyk dej. Vend blomkål og purløg i blandingen. Kom bagepapir på en bageplade og læg blomkålsbuketterne ud på pladen en efter en. Fordel rester af dej på toppen af blomkålene. Drys resten af raspen ovenpå. Bag blomkålen midt i ovnen i cirka 25 minutter, til den er gylden.
4
Varm hollandaisesaucen.
5
Servér de panerede blomkål med hollandaisesauce, salat og græsk yoghurt til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; blomkål, rå
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; rasp
Fedt:Hollandaisesauce
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt