Æggekage med sukkerærter og forårsløg

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 16. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggekage

75 g sukkerærter
2 forårsløg
1 tsk. maizena
½ dl vand
2 æg
1 dl skyr naturel
salt og peber
10 g olie
½ tsk. paprika

Andet

1 gulerod
1 skive franskbrød
70 g smøreost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær sukkerærter i skiver på skrå og forårsløg i tynde skiver.
2
Pisk maizena i koldt vand og pisk så æg, skyr, salt og peber i.
3
Svits sukkerærter og forårsløg i olie sammen med paprika i en lille pande. Hæld æggemassen ved og lad den stivne ved mellem til lav varme i cirka 10-15 minutter. Vend æggekagen. Læg eventuelt en tallerken eller et låg over panden og vend æggekagen på den måde.
4
Skær gulerod i tynde strimler. Brug eventuelt en tyndskræller.
5
Rist franskbrødet. Smør det så med smøreost.
6
Anret det smurte franskbrød med æggekagen på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; sukkerært
Håndfuld 3:Smøreost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Franskbrød; maizena
Fedt:Olie
Smagsgivere:Paprika; salt og peber
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt