Æggesalat på bund af fuldkornsbrød, agurk og tomat
Leder du efter en nem og lækker opskrift på frokost eller let aftensmad? Denne cremede æggesalat serveret på ristet fuldkornsbrød med agurk og tomat er både sund og smagfuld. Med kun 495 kcal per portion passer den perfekt ind i en balanceret kost, og tilberedningstiden kan reduceres til 10 minutter, hvis du koger æggene dagen før. Prøv opskriften og nyd en hurtig og mættende ret med masser af smag og næring.
Det skal du bruge
Æggesalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbrød |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Karrypulver; salt |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 495 | 1485 |
Fedt: | 30 g | 90 g |
Kulhydrat: | 29 g | 87 g |
Kostfibre: | 5 g | 15 g |
Protein: | 24 g | 72 g |